Fruit smoothies maken om af te vallen

Fruit smoothies die je helpen af te vallen worden gezien als de meest makkelijke, lekkere en voedzame manier om wat extra kilootjes kwijt te raken. Er is een grote verscheidenheid aan soorten smoothies die je helpen af te vallen en de een is nog lekkerder als de ander.

fruit-smoothies-om-af-te-slankenDit zijn 5 fruit smoothies die je kunt maken om je te helpen bij het afvallen.

Pindakaas en Bananen Smoothie

De meeste mensen kunnen niet geloven dat pindakaas een gezond ingrediënt is dat bijdraagt aan het afvallen. Het eiwit dat in pindakaas zit is het geheim. Het wordt gezien als een ideale vervanging voor een complete maaltijd. De banaan die aanwezig is in deze heerlijke smoothie is hetgeen wat vezels geeft die vetten helpen opdelen. Een combinatie van bananen, pindakaas, vetvrije melk en ijsblokjes zorgen voor een buitengewoon geweldige snack als je trek hebt tussen maaltijden door of als goede lunch, omdat het je hele maag vult. Omdat de meeste mensen wel van broodjes pindakaas houden, is het ook een goed ontbijt voor je werk, dus waarom geen lekker drankje met hetzelfde ingrediënt.

Watermeloen Smoothie

Watermeloenen zijn bekende vruchten die aanzienlijk laag in calorieën en vetten zijn. Van deze heerlijke vrucht kan je snelle smoothies maken samen met wat vetvrije melk, yoghurt en ijsblokjes. Watermeloen is het favoriete fruit van veel mensen en voor degenen die een slank en strak lichaam willen is deze vrucht een ideale optie voor de perfecte smoothie. Een heerlijke watermeloen smoothie maken met wat ijs op een hete zomerdag kan nooit mis gaan. Na een inspannende training kan deze smoothie in slechts enkele minuten gemaakt worden en kan dus een geweldige snack zijn.

Bosbessen Smoothie

Wie had ooit gedacht dat hele kleine blauwe vruchtjes zoveel zouden helpen bij het afvallen? Bosbessen bevatten antioxidanten die helpen het vet door te spoelen dat opgeslagen zit in het lichaam. Ze worden gezien als de meest populaire vrucht om af te vallen. Een smoothie gemaakt met een kopje bevroren bosbessen, melk of water en wat honing zou de perfecte ontbijtdrank zijn voor degenen die wat extra calorieën kwijt willen. Bosbessen bevatten ook belangrijke voedingsstoffen die helpen het lichaam naar behoren te laten functioneren, gezamenlijk met het vermogen om vet te reduceren. Bananen en soja proteïnen kunnen ook aan je mix worden toegevoegd om de smoothie wat meer smaak en textuur te geven.

Mango Smoothie

Dit is één van de meest chique manieren om af te vallen door smoothies. Een tropische traktatie op een hete zonnige dag. Bij deze smoothie is het niet nodig extra suiker of honing, (die extra vet toevoegen) in je smoothie te doen, omdat het fruit zelf al extreem zoet is. Mango’s zijn seizoensvruchten en zijn de favoriet van veel mensen. Samen met zijn verbazende vermogen om te helpen bij het afvallen zijn Mango’s erg lekker en kunnen worden gecombineerd met vele andere vruchten die helpen bij het afvallen. Ingrediënten als limoensap, vetvrije yoghurt en bananen. Avocado is ook een geweldige toevoeging, maar bevat wel vet, dus je moet er niet teveel van het goeie bij doen, zodat je het doel van je smoothie nog behoudt.

Banaan en Amandel smoothie

Deze fantastische fruit smoothie klinkt qua inhoud zeer rijk en zou perfect als dessert zijn, maar de ingrediënten helpen je lichaam juist ongewenst gewicht kwijt te raken.

De ingrediënten zijn simpel en makkelijk en je smoothie kan snel gemixt worden. Bananen bevatten zeer weinig vet en calorieën en bevatten een hoge hoeveelheid vezels en kalium, die helpen het vloeistof niveau van je lichaam op peil te houden waardoor dit een goede optie is om gewicht kwijt te raken.

Amandelen zijn ook geweldige vruchten, omdat ze helpen vet uit het lichaam te laten verdwijnen. De schil van de amandelen zou ook gebruikt moeten worden, omdat deze dieetvezels bevat die meehelpen aan het afvallen.

Zoals je weet vele fruit smoothies maken die je helpen af te vallen, maar dit zijn de simpelere en lekkerdere smoothies, die je makkelijk kunt maken en makkelijk te vinden ingrediënten bevatten. Degenen die gewicht kwijt willen raken, maar nog wel zoetekauwen zijn, kunnen genieten van deze heerlijke fruit smoothies!