Drink eens een Groenten Smoothie!

Een gezonde Groenten Smoothie maken.

Ben je op zoek naar iets wat lekker en gezond is, denk dan eens aan een groenten smoothie.

Als u hier nog niet zo bekend mee bent, zult u in het begin wel uw twijfels hebben. Maar als u eenmaal een groenten smoothie hebt gedronken, zult u zien dat u zo om bent. Een groenten smoothie is namelijk heel gezond en lekker. Daarbij zult u merken dat als u dagelijks een groenten smoothie drinkt, u zich beter gaat voelen. U zult niet meer anders willen dan iedere dag een smoothie drinken.

Ook voor kinderen die weinig tot geen groenten eten is dit ideaal.

Uw kinderen zullen een groenten smoothie heerlijk vinden. Anders dan vaak wordt gedacht is een groenten smoothie namelijk vrij zoet, door al het fruit dat wordt toegevoegd.

Een groenten smoothie is makkelijk klaar te maken, u hoeft slechts wat groenten en fruit te mixen met een staafmixer of een blender.

Vervolgens gooit u er wat water of ijs bij en dan hoeft u het alleen nog maar op te dienen. U bent vaak maar een paar minuten bezig met het maken van een groenten smoothie.

Ook kunt u van tevoren groenten smoothies klaar maken.

U kunt de smoothie dan in de koelkast bewaren en nuttigen wanneer dat gewenst is. Wel dient u er dan rekening mee te houden, dat deze smoothie binnen 2 dagen genuttigd moet worden.

Een alternatief voor een groenten smoothie is groentesap. Uit groentesap is het vlezige gefilterd waardoor deze prettiger zijn om te drinken. Een ander voordeel is dat je groentesap gewoon online kunt bestellen en in de vriezer kunt bewaren. Wil je de gezondheidsvoordelen van groentesap ervaren dan kan ik je een sapkuur aanbevelen.

Een smoothie kunt u ieder moment van de dag nuttigen.

U kunt zelf kiezen wanneer u een groenten smoothie wilt drinken. Dit kan bij het ontbijt of juist als tussendoortje. Ook kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld het ontbijt te vervangen met het drinken van een groenten smoothie. Voor het beste resultaat voor uw gezondheid, dient u elke dag deze smoothie te drinken.

Ook zult u merken dat u door het drinken van deze smoothies uw overgewicht zult kwijt raken.

Door het dagelijks drinken van deze smoothies verdwijnt namelijk een gedeelte van uw honger gevoel.

Hierdoor zult u minder behoefte hebben en snacken en snoepen en dus ongemerkt zult u uw overgewicht kwijt raken. Ook krijgt u door deze smoothies meer energie, waardoor u meer zult gaan bewegen. Een groenten smoothie kunt u dus ook gebruiken om gezond af te vallen. U hoeft hier weinig voor te doen, behalve het dagelijks drinken van een groenten smoothie. Het beste is om dagelijks 1 liter groenten smoothie te drinken.

Op internet zijn velen lekkere groenten smoothie recepten te vinden.

U kunt zelf een beetje kijken welke u lekker lijken. Hou er wel rekening mee dat u het beste groenten smoothies kunt klaar maken die voornamelijk blad groenten bevatten. Dit om te voorkomen dat u buikkrampen krijgt. In andere groenten zit namelijk vaak zetmeel en hiervan kunt u buikkrampen krijgen als u deze in een smoothie verwerkt.

Dus als u op zoek bent naar iets wat lekker en gezond is, dan is een groenten smoothie het antwoord. Verder is het ook nog makkelijk te bereiden en bent u er maar een paar minuten mee bezig.

Succes!

Plaats een reactie