Ontdek het hippe smoothie abonnement; hoe werkt het?

Goed nieuws! Groene sappen & smoothies zijn alweer heel wat jaren het hipste drankje sinds de latte macchiato. In rap tempo zijn deze goddelijke drankjes hun muffige en alternatieve imago kwijtgeraakt en bestaan ze niet meer alleen uit ondefinieerbare groene smurrie. Sapbarretjes schoten als paddenstoelen uit de grond en thuis prijkt er op bijna elk aanrecht wel een slowjuicer, sapcentrifuge of ander kolossaal gevaarte. En alsof het de normaalste zaak van de wereld is, voegen we inmiddels gras, stuifmeel en algen toe aan onze drank.

Inhoud van dit artikel

500 gram groenten en fruit per dag

Daarbij is het ook de makkelijkste manier om dagelijks voldoende groenten en fruit binnen te krijgen. Volgens het Voedingscentrum hebben we alles op de rit als we per dag 250 gram groente en 2 stuks fruit (200 gram) eten. Dat zijn dus 4 volle borden bladgroenten, 30 worteltjes of 2 paprika’s, naast het fruit. Tegenwoordig gaan er ook al geluiden op om die richtlijn te verhogen naar 500 gram. Dat is een serieuze bezigheid die ook wat organisatie vergt.

Hip smoothie abonnement

De sapboog kan dus niet altijd strak gespannen zijn! Je wilt misschien het blenderen en slowjuicen wel eens aan iemand anders overlaten. In dat geval hebben we goed nieuws voor je. We hebben het smoothie en sap abonnement van Frecious ontdekt! Met dit abonnement kies je bijvoorbeeld ieder  kwartaal een detox of voor dagelijks gebruik elke ochtend een vers groentesapje. Het abonnement is volledig naar eigen wens aan te passen en garandeert je dagelijks dé sleutel naar gezondheid. Groenten eten is de basis, met deze 100% pure slowjuice haal je de beste kwaliteit in huis. De slowjuice sappen worden ambachtelijk gemaakt met een schroefpers en direct bevroren. Met een simpel ochtendritueel ontdooi je iedere ochtend jouw verse groene boost.

Groener dan groen

Je kunt heel veel groene producten uitproberen. Wat dacht je van een Tarwegras shot? Of de Green Gift met broccolikiemen en bleekselderij? Dan noemen we ook nog even in één adem de Celery Slim, de Wonder Weeds, de Extreme Green en de Boerencool juice. Je kan zelfs kiezen welke verhouding groente/fruit jij het lekkerste vindt. Hoe gepersonaliseerd wil je het hebben. Mocht je een voorkeur hebben voor een ander kleurenpalet. Don’t worry, die zijn er ook.

Gemak en inspiratie

Groen, rood of oranje, je kan prima starten met een losse bestelling natuurlijk of gewoon inspiratie op doen voor je eigen slowjuice techniek en het gebruik van nieuwe ingrediënten. Wist je dat Frecious van de overgebleven groentepulp, groenterepen met dadels, noten, zaden en cacao maakt? Er is aan alles gedacht. Klein plastic en tasjes zijn slecht voor de natuur, maar 100% gerecyclede PET-flessen zijn het meest milieuvriendelijke alternatief. De flesjes zijn vrij van gifstoffen. De wikkels van de groenterepen zijn composteerbaar. Als laatste is ook nog gedacht aan de energie. Met de energie verkregen door windmolens van een boer uit Zeeland, kan het bedrijf blijven produceren. Ook als het een keertje niet waait.

Een bijzondere maker die duurzaamheid ook hoog in het vaandel heeft. Meer bijzondere makers en mooie producten ontdekken?

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie