Het Succes van Smoothies & Smoothies boeken

Smoothies…Jaren geleden had nog nooit iemand er van gehoord. Maar smoothies zijn modern en hip en worden door vele mannen en vrouwen gezien als het wondermiddel om af te slanken en hun gezondheid te boosten.

Wat zijn nou die voordelen van smoothies, waardoor ze zo’n succesvol afslank middel zijn en waar vind je die lekkere smoothie recepten voor iedere dag bij elkaar?

Smaakvol en lekker

Het succes van een smoothie is naar alle waarschijnlijkheid de smaak. Veel afslankmethodes werken met drankjes en shake’s. Maar voedingssupplementen zijn vaak maar in een klein aantal smaken verkrijgbaar. En om nu om de drie dagen banaan, aardbei en citroen te eten, daar word niemand vrolijk van. smoothies daarentegen kan je helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Natuurlijk zijn er heel veel recepten te vinden voor smoothies, maar je kan ze ook heel makkelijk zelf aanpassen aan je eigen smaak.

Lust je helemaal geen citroen, dan laat je die gewoon weg uit je vitamine C boost! Die variatie en mogelijkheden om een afslankmiddel aan te passen aan je eigen smaak speelt zeker mee in het succes. Omdat smoothies ook vaak lekker zoet zijn, heb je daarbij ook nog eens veel minder behoefte aan zoetigheid tussendoor.

Gezonde ingrediënten

Omdat je smoothies voornamelijk maakt uit verse producten, weer je alle smaak- en geurstoffen uit je lichaam. Smoothies hebben een reinigend effect op je lichaam, wat vergeleken kan worden met detoxen. In de recepten van bijvoorbeeld een smoothies boek vind je ingrediënten die weinig tot geen vet en calorieën bevatten, maar wel alle benodigde voedingstoffen die je lichaam nodig heeft.

Wanneer je op zoek bent naar recepten van smoothies dan is er bijvoorbeeld zoiets als een smoothies boek. Hierin staan tal van voorbeelden over hoe je een lekkere smoothie kan maken. Ook krijg je tips waar je op moet letten bij het maken van smoothies en hoe je die succesvol kan toevoegen aan je dieet. zo’n smoothies boek is handig, vooral als je net begint.

De voordelen van smoothies

De grootste voordelen van afvallen met smoothies zijn met name dat je ze makkelijk kan klaar maken, aan kan passen aan je eigen smaak en dat je het daarom ook veel langer vol kan houden. Verder kan je met de ingrediënten ook zelf bepalen hoe duur je een smoothie maakt en zo de kosten veel lager houden dan bij een normaal dieet of afslankmiddel.

Ben je op zoek naar een handig smoothies e-boek met recepten voor fruit smoothies en groene smoothies, dan is Smoothie Afslankbijbel van Oscar Helm zeker een aanrader.

Succes!

Plaats een reactie